TOP Kreditai Internetu

Smspinigai

Minimali kredito suma

1000 €

Maksimali kredito suma

15000 €

Minimalus kredito terminas

3 mėnesių

Maksimalus kredito terminas

72 mėnesių

BVKKMN

3.67 - 21.99 %

Amžius

20 metų

287

Tipinis pavyzdys: Kredito suma: 1000 €, Kredito grąžinimas: 24 mėn. su fiksuotąja metų palūkanų norma 3,67 %, bendra vartojimo kredito gavėjo mokama suma: 1218,74 €, BVKKMN: 3,67 %, mėnesio įmoka – 50,78 €, mėnesio administravimo mokestis - 7,50 €, bendros vartojimo kredito kainos metinė norma – 21,99 %, sutarties sudarymo mokestis – 0 €.
AD! Bendra mokėtina suma priklauso nuo paskolos sumos, procentinės dalies, sąlygų ir individualaus kreditingumo.

Smspinigai - Kredito linija

Minimali kredito suma

300 €

Maksimali kredito suma

5000 €

Minimalus kredito terminas

3 mėnesių

Maksimalus kredito terminas

36 mėnesių

BVKKMN

19 - 74 %

Amžius

20 metų

446

Tipinis pavyzdys: Kredito suma: 900 €, Kredito grąžinimas: 30 mėn., bendra vartojimo kredito gavėjo mokama suma: 1123,45 €, BVKKMN: 19 %
AD! Bendra mokėtina suma priklauso nuo paskolos sumos, procentinės dalies, sąlygų ir individualaus kreditingumo.

Prieš skolindamiesi

Pinigų skolinimasis yra labai atsakingas žingsnis kiekvieno žmogaus gyvenime, tad belieka tik gerai apsvarstyti, ar iš tiesų verta skolintis. Yra dalykų, klausimų, kuriuos verta užduoti sau tuo atveju, jei planuojate pasiskolinti pinigų. Tam, kad sužinotumėte, ar tikrai esate jam pasiruošę, užduokite sau šiuos klausimus.

  • Ar gali pirkinys palaukti, kol galėsiu jį įsigyti be paskolos?
  • Jei pirkinys skubus, gal yra kitas būdas jam įsigyti? Pavyzdžiui, paprašyti darbdavio avanso, pasiskolinti iš šeimos narių ar draugų.
  • Jei pirkinys nėra skubus, ar galiu susitaupyti?

Nesunku identifikuoti ir situacijas, kurioms esant, kreditas ar net keli kreditai, nėra geras pasirinkimas:

  • Jei paskola reikalinga kitoms paskoloms padengti.
  • Jau turite vieną ar kelias paskolas.
  • Jau turite kitų neapmokėtų skolų ir (arba) neatliktų įmokų.
  • Norite išspręsti ilgalaikes finansines problemas.
  • Jei abejojate, ar sugebėsite laiku grąžinti paskolą.

Pirmas pasitaikęs kreditas neturėtų tapti tuo, kuris atsidurs jūsų kišenėje - pirmiausia palyginkite įvairius skolintojus ir įsitikinkite, kad gausite geriausią pasiūlymą!

Jei vis tiek manote, kad kreditas yra labai reikalingas, tokiu atveju, dėmesį atkreipkite į:

  • Įvertinkite savo pajamas ir išlaidas bei pasvarstykite, ar galėsite apmokėti savo sąskaitas ir skolas. Apskaičiuokite, kokią sumą kreditai įpareigos grąžinti kiekvieną mėnesį mėnesį. Jei jūsų biudžete atsispindi, kad papildomoms įmokoms pinigų neturėsite, vadinasi, kreditai nėra tinkamas sprendimas.
  • Įsitikinkite, kad paskolų įmokos neviršija 40 % jūsų mėnesinių pajamų.
  • Kreditas turi būti tik tokios sumos, kokia jums yra reikalinga tuo metu.
  • Prieš skolindamiesi atidžiai perskaitykite sutarties nuostatus ir sąlygas, kuriuos turi kreditai.

Jei jūsų tikslas yra kreditai, tokiu atveju turite atitikti šias sąlygas:

  • Bbūti Lietuvos pilietis.
  • Turėti galiojančią sąskaitą savo vardu Lietuvos banke.
  • Turėti aktyvų mobiliojo telefono ryšį ir el. pašto adresą.
  • Būti bent 18 metų.
  • Dirbti.
  • Neturėti neapmokėtų skolų.

Amžiaus cenzas: Kredito kompanijos pačios nustato amžiaus cenzą. Daugumoje įmonių kreditai, kreditas internetu, kreditas nedirbantiems ir kitų rūšių kreditai yra suteikiami nuo 18 iki 60-70 metų amžiaus.

BVKKMN

Bendra vartojimo kredito kainos metinė grąžinimo norma. Svarbūs BVKKMN veiksniai – palūkanų norma bei kiti būtini mokesčiai. Kad jums būtų lengviau palyginti vieną paskolą su kitomis panašiomis paskolomis, skolintojai privalo jums nurodyti savo BVKKMN prieš jums pasirašant sutartį.

Pavyzdžiui:

Skolintojas A siūlo
1000 EUR 61 dienų,
o BVKKMN 30.4 %
Skolintojas B siūlo
1000 EUR 61 dienų,
o BVKKMN 43.9 %

Kaip atsispindi pirmiau nurodytame variante, geriau skolintis iš skolintojo A, nes gaunate tokią pačią sumą pinigų tokiam pačiam laikotarpiui, bet kas mėnesį mokate mažesnes palūkanas. Atminkite, kad etapiniai skolintojai dažniausiai nustato labai aukštas palūkanų normas, todėl prieš skolindamiesi gerai pagalvokite, ar sugebėsite grąžinti paskolą.

Kreditai yra neatsiejami ir nuo skolinimosi įkainiai ir mokesčiai

  • Ankstyvos paskolos grąžinimo mokestis: nusprendus anksčiau grąžinti paskolą, daugeliu atvejų papildomų mokesčių nėra, tačiau kai kurie skolintojai jų gali pareikalauti.
  • Registracijos mokestis: standartiškai iš savo asmeninės banko sąskaitos į skolintojo banko sąskaitą turite pervesti 0,01 EUR.
  • Pavėluotos įmokos mokestis: jei praleidžiate įmoką, standartiškai turite sumokėti pavėluotos įmokos mokestį arba jums gali būti priskaičiuotos papildomos palūkanos, taigi, kad išvengtumėte papildomų mokesčių, niekada nepraleiskite įmokų, be to, turėkite omenyje, kad tai gali įtakoti jūsų kredito normą ir ateityje apsunkinti galimybę pasiskolinti.
  • Teisiniai mokesčiai: jei negrąžinsite paskolos, jūsų skolintojas gali kreiptis į teismą, kad atgautų savo pinigus, o jūsų bus pareikalauta padengti šias išlaidas.

Jei pastebite, kad kreditas nebus grąžintas laiku

  • Iškart susisiekite su savo skolintoju: jei sunku grąžinti paskolos įmokas, iškart susisiekite su savo skolintoju.
  • Skolos pratęsimas: Jei matote, kad nesugebate laiku grąžinti paskolos, siūloma paskolos grąžinimo laikotarpio pratęsimo paslauga, kurią už papildomą mokestį teikia daugybė įmonių. Kiekviena kredito įmonė pati nustato mokestį už paskolos grąžinimo laikotarpio pratęsimo paslaugą. Nors nepatartina pratęsti etapinės paskolos grąžinimo, prieš skolindamiesi būtinai išsiaiškinkite savo skolintojo poziciją dėl paskolos grąžinimo pratęsimo.

Paskolos laikotarpis:
Pasirinkite trumpiausią įmanomą paskolos laikotarpį. Iš pirmo žvilgsnio ilgalaikiai kreditai ar kreditai internetu gali pasirodyti patrauklūs, nes mėnesinės įmokos mažesnės, tačiau, gali paaiškėti, kad galutinė grąžinimo suma yra didesnė. Jei yra galimybė, geriau paskolą pasiimti trumpesniam laikotarpiui ir kas mėnesį grąžinti didesnę pinigų sumą.

Asmeninės paskolos

Asmeninė paskola yra geras pasirinkimas, jei jums reikia tam tikros pinigų sumos konkrečiam tikslui, pavyzdžiui, namų ar sodo naujinimui, kelionėms ar studijoms. Pagrindinė vartojimo paskolos ypatybė – žemesnės palūkanų normos, didesnės pinigų sumos ir ilgesni paskolos grąžinimo laikotarpiai.

Kaip gauti vartojimo paskolą:
Gauti asmeninę paskolą gali užtrukti nuo kelių minučių iki kelių dienų. Daugeliu atvejų pinigus gausite pateikę internetinę paraišką ir sulaukę teigiamo skolintojo sprendimo. Tačiau, skolintojas gali pareikalauti duomenų apie jūsų pajamas. Jei jums reikalinga žymiai didesnė pinigų suma, galite bandyti patenkinti savo poreikius paimdami vartojimo paskolą.

Asmeninės paskolos turi keletą privalumų:

  • Ilgesnis paskolos grąžinimo laikotarpis.
  • Mažesnės palūkanos.
  • Dažniausiai, pinigus į sąskaitą gausite neišeidami iš namų.

Mes rekomenduojame susilaikyti nuo paslaugų, kurias teikia įtartinos įmonės bei įmonės, apie kurias klientai atsiliepia neigiamai. Mūsų partnerių tarpe - tik patikrintos ir patikimos įmonės, kurios jau seniai dirba šiame rinkos sektoriuje. Tai Smspinigai, TFBank ir kiti.

Kreditai internete. Ką reikia žinoti?

Yra daug atvejų, kuomet kreditai internetu tampa geriausia išeitimi: kai pritrūksta pinigų iki atlyginimo, trūksta pinigų iki reikalingos sumos stambiam pirkiniui arba atsiranda neplanuotų išlaidų. Tūkstančiai žmonių jau pasinaudojo kreditų, kuriuos labai paprasta gauti, privalumais. Taipogi, pinigus galima gauti valandos bėgyje, ir netgi savaitgaliais. Lėšos bus pervestos į Jūsų asmeninę banko sąskaitą.

Atkreipkite dėmesį, kad daugelis kreditus teikiančių įmonių taiko nuolaidas, akcijas ir lojalumo programas nuolatiniams klientams.

Jeigu Jūs vėluojate sumokėti įmokas, negalite laiku padengti įsiskolinimų ir Jums nesiseka susitarti dėl kredito grąžinimo laikotarpio pratęsimo, tai šis konkretus atvejis yra fiksuojamas duomenų bazėje kaip negatyvus. Negatyvių atvejų buvimas kreditų istorijoje gali apsunkinti kreditų, lizingo ar kitokių paslaugų gavimą ateityje arba jas ženkliai pabranginti. Jeigu skola nebus apmokėta, byla gali būti perduota į teismą. Tokiu atveju prie skolos sumos bus pridėtos papildomos išlaidos, susijusios su teisminio proceso vykdymu. Su papildoma informacija apie uždelstas arba nesumokėtas įmokas, darbo principais ir atnaujinimų politika galima susipažinti kreditus teikiančių įmonių tinklapiuose.


MoneyGuru24.com – tai nepriklausomas ir nemokamas palyginimų portalas. Mes neišduodame kreditų, o tik padedame Tau palyginti visas kreditus išduodančias įmones ir priimti tinkamą sprendimą renkantis naudingiausią pasiūlymą! Mes stengiamės padėti visiems Lietuvos gyventojams sutaupyti laiko, jėgų ir pinigų. Vietoj to, kad patys ieškotų informacijos apie kiekvieną kreditus išduodančią įmonę beribėse interneto platybėse, mūsų tinklapio lankytojai vienoje vietoje gali lengvai, greitai ir paprastai rasti visą Juos dominančia informaciją apie pačius naudingiausius pasiūlymus! Mes niekaip nesame susiję su nei viena iš įmonių, kurias įtraukiame į palyginimus. Mes pateikiame visą informaciją nepriklausomai ir sąžiningai, tad Jūs galite būti tikri, jog palyginimo rezultatai visada yra objektyvūs. Portalas MoneyGuru24.com, brangina savo lankytojų pasitikėjimą ir galimybę priimti laisvą sprendimą remiantis detaliais duomenimis.

FAQ

  • Ką reikia daryti, kad gautum kreditą?

    Daugumoje atvejų visų pirma reikia užpildyti prašymą kreditui gauti ir pateikti jį pasirinktai kreditus išduodančiai įmonei. Toliau Jums reikia sulaukti sprendimo apie kredito išdavimą. Teigiamo sprendimo atveju pinigai greitu metu bus pervesti į Jūsų sąskaitą.

  • Kaip greitai galima gauti pinigus?

    Jeigu prašymas pateiktas ne darbo metu, jis bus peržvelgtas artimiausiomis įmonės darbo valandomis. Pinigų pervedimo į Jūsų nurodytą sąskaitą greitis priklauso nuo to, kokiame banke Jūs turite sąskaitą. Pervedimas gali užtrukti iki 3 dienų.

  • Kur geriau paimti kreditą?

    Lietuvoje kreditus išduodančių įmonių yra gana daug. Mes rekomenduojame susilaikyti nuo paslaugų, kurias teikia abejotinos firmos, bei įmonės, apie kurias klientai atsiliepia neigiamai. Mūsų portale Jūs rasite tik patikimų įmonių, kurios jau ilgai dirba kreditų išdavimo sferoje.

  • Kaip gauti daugiau informacijos apie pasirinktą kreditą?

    Detalią informaciją apie Jūsų pasirinkto kredito įforminimą ir išdavimo sąlygas galite gauti paspaudę mygtuką su nuoroda "Gauti kreditą", kas peradresuos Jus į atitinkamos kreditus išduodančios įmonės pradinį tinklapį.

MoneyGuru SIA, Address: Rīga, Latvia, Kārļa Ulmaņa gatve 2, LV-1004
Registration number: 41503072001 Bank: Swedbank AS, E-mail: partner@moneyguru24.com
Copyright © MoneyGuru 2012-2024. All rights reserved.

Tęsdami naršymą, Jūs sutinkate su cookie failų naudojimu.