Gaukite iki 5 000 € limitą jau šiandien Užsisakykite nemokamai kreditinę kortelę
Limitas:
* Čia pateiktas preliminarus skaičiavimas ir jis gali skirtis nuo Jums pasiūlytų sąlygų, kurios priklauso nuo Jūsų duomenų ir kreditinio reitingo. Kredito kortelės limito terminas - 3 metai.
Pavyzdžiui: jei pasiskolintumėte 900 € 30 mėn. su fiksuotąja metų palūkanų norma 19 %, tai bendra vartojimo kredito gavėjo mokama suma būtų 1123,45 €, mėnesio įmoka – nuo 30 €, mėnesio administravimo mokestis - 0 €, bendros vartojimo kredito kainos metinė norma – 17,39 %, sutarties sudarymo mokestis – 0 €. Priklausomai nuo kredito limito sumos ir termino metų palūkanos gali būti nuo 19 % iki 74 %, mėnesio įmoka gali būti nuo 44,28 € iki 60,41 €.

Kredito linija – tai saugus ir patogus būdas turėti papildomų pinigų

Kredito linija jau yra žinoma ir labai populiari kredito rūšis tarp mūsų klientų. Paraiška kredito linijai pateikiama vieną kartą. Iš kredito linijos tu gali bet kuriuo tau patogiu metu persivesti pinigus į savo banko sąskaitą. Palūkanos skaičiuojamos tik nuo panaudotos sumos. Šiuo metu turimą kredito liniją galima sujungti su kredito kortele – pildydami paraišką kredito linijai tiesiog pažymėkite, kad norite gauti ir kortelę.
Kredito linija – tai saugus ir patogus būdas turėti papildomų pinigų

Kredito linijos privalumai:

  • Limitas iki
    5000 €
  • Palūkanos tik nuo
    panaudotos sumos
  • Mokestis už sutarties
    sudarymą ir aptarnavimą 0 €

Gauti kredito liniją paprasta ir greita

  1. Pateik paraišką
  2. Gauk asmeninį pasiūlymą
  3. Naudokis pinigais
Užsisakyti %brand% kredito kortelę labai paprasta!
CHAT – konsultacija
Sveiki!
Mūsų konsultantai dirba I-V: 8:00 – 20:00 ir VI-VII: 10:00 – 18:00.
Rekomenduojame Jums siųsti savo klausimą elektroniniu paštu info@nordecum.lt, nurodant savo klausimą ir kontaktinius duomenis, kurie padėtų su Jumis susisiekti. Tai leis efektyviai išspręsti Jūsų klausimą.